Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:00 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zeci de kilograme de tutun, confiscate de polițiștii de frontieră (GALERIE FOTO)

ro

15 Jan, 2022 12:34 1369 Marime text



 
  • 45 kg de tutun confiscate în P.T.F. Urziceni




Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul P.T.F. Urziceni - I.T.P.F. Sighetu Marmației au descoperit, ascunse într-un spaţiu special amenajat în bancheta din spate a unui autoturism condus de un cetăţean român mai multe pungi din plastic care conțineau cantitatea de 45 kg de tutun, se arată în comunicatul oficial al Poliției de Frontieră.



În data de 14 ianuarie a.c., în jurul orei 12.00, s-a prezentat în P.T.F. Urziceni, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român B.C., în vârstă 38 de ani, conducând un autoturism marca Peugeot 607, înmatriculat în România.









În baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră au efectuat un control amănunţit asupra autovehiculului, persoanei și bagajelor.
Astfel, au fost descoperite ascunse şi nedeclarate, în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un spațiu special amenajat în bancheta din spate a autoturismului,  mai multe pungi din material plastic, în care se afla cantitatea de 45 kg tutun mărunțit neprelucrat.






Întreaga cantitate de tutun în valoare de 2.500 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar şoferul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate, peste limita a 1 kg de tutun.
 




Sursa foto: Poliția de Frontieră
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii