Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:28 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

VIDEO Tragedia, surprinsă de camerele de supraveghere! Șoferul a decedat sub fiarele autoturismului, la Constanța

ro

28 Jul, 2022 13:34 48111 Marime text

Un accident grav s-a produs în această dimineață, la intrarea în municipiul Constanța, când un autoturism, condus de un bărbat, a sărit peste sensul giratoriu de pe DN3, venind din direcția Valu lui Traian.

Șoferul, un bărbat de 40 de ani, a murit pe loc, sub fiarele autoturismului pe care îl conducea, chiar dacă nu avea permis de conducere. Medicii au încercat să îi salveze viața. Din păcate bărbatul, de aproximativ 40 de ani nu a răspuns la manevrele de resuscitare, fiind declarat decedat.

Întreaga tragedie a fost surprinsă de camerele de supraveghere din proximitate. Atenție, acestea pot avea un impact emoțional ridicat!



Oficial


Astăzi, în jurul orei 5.30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 3 în apropierea municipiului Constanța.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 40 de ani, a condus un autoturism și ar fi pierdut controlul volanului intrând în coliziune cu un stâlp de pe marginea drumului.

În urma impactului a rezultat decesul, la fața locului, a conducătorului auto.



Totodată, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Citește și:

UPDATE Bărbat decedat într-un teribil accident la intrare în Constanța dinspre Valu lui Traian. Autoturismul a sărit peste sensul giratoriu (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii