Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:31 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Vâlcea Șapte victime, dintre care trei persoane grav rănite, după ce mai mulți stâlpi de electricitate au fost doborâţi de un tren (VIDEO)

ro

04 Jul, 2022 10:20 1133 Marime text
foto: ISU Vâlcea

UPDATE - Oficial de la IPJ Vâlcea

„În dimineața de 4 iulie a.c., polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN 7 cc, respectiv centura orașului Călimănești, s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Din primele verificări efectuate, a rezultat faptul că un bărbat, în vârstă de 49 de ani , în timp ce conducea un autovehicul pe DN 7 cc, din motive tehnice, a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un stâlp. 

În timp ce se efectuau cercetările la fața locului, o garnitură de tren a acroșat o linie electrică și a agățat un cablu care a rănit 7 persoane, dintre care un elev de poliție.

4 persoane rănite grav sunt transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale ce se impun”

 

Știrea inițială

Şapte persoane care se aflau la locul unui accident rutier, produs luni dimineaţa, 4 iulie, în localitatea Călimăneşti, au fost rănite, trei dintre ele fiind în stare gravă, după ce au fost lovite de câţiva stâlpi de electricitate doborâţi de un tren care trecea prin zonă, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea.

Cei trei pacienți aflați în stare gravă au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe Vâlcea.
 

„Accidentul s-a petrecut în localitatea Călimăneşti, la ieşirea spre Sibiu din staţia CFR Păuşa, unde un tren de persoane a agăţat un stâlp care fusese lovit în prealabil de un TIR.

În cădere, stâlpul fiind cu fire de electricitate pe el, a angrenat alţi doi stâlpi. În momentul trecerii trenului, se efectuau cercetări pentru primul accident, astfel că în zonă se aflau mai multe persoane.

Trenul şi-a continuat deplasarea, însă din căderea stâlpilor au rezultat mai multe victime care lucrau la faţa locului pentru restabilirea situaţiei de normalitate", au transmis reprezentanţii ISU Vâlcea.


La locul accidentului au fost trimise trei echipaje medicale (un SMURD şi două ambulanţe SAJ), care au preluat trei dintre victime, aflate în stare gravă, celelalte primind îngrijiri medicale la faţa locului.

În zonă a fost deplasată şi o autospecială de stingere care alături de un echipaj al Serviciului de Voluntari din Călimăneşti asigură măsurile de prevenţie a unui eventual incendiu, mai precizează sursa citată.  

  î

video: ISU Vâlcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii