Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:50 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Șoferul din Hârșova care a fugit de la fața locului în urma unui accident mortal, reținut de polițiști (video)

ro

07 Jan, 2021 14:40 4166 Marime text
  • Un bărbat de 31 de ani, din orașul Hârșova, implicat într-un accident mortal în comuna Peștera, reținut de polițiști, imagini puteți vedea în secțiunea Galerie foto a materialului.

UPDATE

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, Andreea Iliescu.

Urmare a accidentului rutier din 5 ianuarie a.c., produs pe DJ 222, în comuna Peștera, în urma căruia o femeie, de 62 de ani, a decedat la fața locului, IPJ  Constanța comunică următoarele:

În urma administrării probatoriului în cauză, poliţiştii rutieri din cadrul Poliției municipiului Medgidia l-au reţinut, în cursul zilei de astăzi, pentru 24 de ore, pe conducătorul auto implicat în producerea accidentului rutier, un bărbat de 31 de ani, din orașul Hârșova.

Acesta este cercetat sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia.

Totodată, polițiștii efectueză cercetări pentru părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia, față de alți doi bărbați (care se aflau într-o autoutilitară), prezenți la momentul producerii accidentului rutier.

Șoferul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței cu propuneri corespunzătoare.
 
Reamintim faptul că părăsirea locului accidentului, fără încuviințarea poliției, de către conducătorul auto implicat într-un accident de circulație, constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani, transmit reprezentanții IPJ Constanța.
 
Cu aceeași pedeapsă se pedepsește și fapta oricărei persoane de a modifica starea locului sau de a șterge urmele accidentului de circulație din care a rezultat uciderea sau vătămarea integrității corporale ori a sănătății uneia sau mai multor persoane, fără acordul echipei de cercetare la fața locului.

Citește și: Accident în localitatea Peștera. Un pieton a decedat în urma impactului
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii