Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:54 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Patru persoane, dintre care doi copii, au fost răniți în urma unui carambol rutier în județul Tulcea (GALERIE FOTO)

ro

28 Jun, 2022 18:32 2170 Marime text
 
Imagine de la eveniment, foto: ISU Delta Tulcea
UPDATE 3-Oficial de la IPJ Tulcea 

În după-amiaza zilei de 28 Iunie 2022, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Tulcea, au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 22 E 87.

Din primele cercetări efectuate de către polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că, un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto din direcția localității Tulcea către Constanța, ar fi intrat în coliziune cu un alt auto care circula pe același sens de mers.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 43 de ani, a intrat pe sensul opus de mers, lovind un alt autoturism care se afla în circulație.

În urma accidentului a rezultat rănirea a 4 persoane (conducătorul auto în vârstă de 43 de ani și alți 3 pasageri din același auto).

Conducătorii auto dețineau permise de conducere corespunzătoare și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză, a fost întocmit dosar penal.

În continuare, polițiștii efectuează verificări in vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului.


UPDATE 2 

​Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația rutieră a fost reluată total pe DN 22 Tulcea - Constanța, la kilometrul 187+700 de metri, în apropierea localității Cataloi, județul Tulcea, unde s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 3 autoturisme.

În urma impactului au rezultat 4 victime, dintre care 2 minori, toate rănite ușor.




UPDATE 1: Oficial de la ISU Delta Tulcea 


Salvatorii Detașamentului de Pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină în urmă cu puțin timp la un accident rutier produs între trei autoturism pe drumul european 87, în apropiere de localitatea Cataloi. 

La locul accidentului a fost trimis un echipaj format din trei subofițeri cu autospecială de descarcerare, care a intervenit pentru luarea măsurilor de prevenire a unui incendiu. Nu a fost nevoie pentru descarcerarea vreunei persoane. 

În urma accidentului au rezultat patru victime, doi adulți și doi minori care au fost preluați de echipajele medicale de la Serviciul Județean de Ambulanță și transportate la Spitalul de Urgență din municipiul Tulcea.





Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 22 Tulcea - Constanța, la kilometrul 187+700 de metri, în apropierea localității Cataloi, județul Tulcea, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 3 autoturisme.


Impactul a dus la rănirea ușoară a 4 persoane, printre care 2 minori, care au fost transportate la spital.


Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, pentru efectuarea cercetării locului faptei.


Imagine de la eveniment, foto: ISU Delta Tulcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii