Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:05 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Județul Tulcea Șapte persoane rănite, între care și doi minori, după un accident rutier la ieșire din Izvoarele (GALERIE FOTO și VIDEO)

ro

02 Jun, 2022 16:40 2195 Marime text
Imagine de la accident, foto: ISU Tulcea

UPDATE -  Oficial de la IPJ Tulcea
 

În cursul zilei de 2 Iunie 2022, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Tulcea, au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier.

Din primele verificări efectuate de către polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că,o femeie, în vârstă de 37 de ani, din Ucraina, în timp ce conducea un auto pe DJ 229 A, la intersecția cu DN 22 F, ar fi intrat în coliziune cu un alt auto, condus de un bărbat, în varsta de 29 de ani, din localitatea Florești, județul Tulcea.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto în vârstă de 37 de ani și a 3 pasageri din același autoturism.

Ambii conducători auto dețineau permise de conducere valabile și nu se aflu sub influența băuturilor alcoolice.

În cauza, a fost întocmit dosar penal.


UPDATE

Încă o persoană, respectiv o femeie implicată in accident, care inițial a refuzat transportul la spital, a fost preluată de o Ambulanta a SAJ Tulcea și a fost transportată la spital. 

Conform datelor actualizate, patru adulți și doi minori au fost transportați la spital.

Știre inițială

Joi după-amiază, 2 iunie, în jurul orei 15.15, salvatorii Detașamentului de Pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină pentru descarcerarea unei persoane dintr-un autoturism implicat într-un accident rutier pe DN 22F la intersecție cu DJ 229 la ieșirea din localitatea tulceană Izvoarele. 

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Tulcea, la fața locului a fost trimis un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere cu un ofițer și opt subofițeri. 

Persoana încarcerată a fost extrasă în aproximativ 5 minute, apoi a fost predată echipajelor medicale din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Tulcea. 

foto: ISU Tulcea

În urma impactului, cinci persoane au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Tulcea - trei adulți și doi minori, pentru acordarea de îngrijiri și investigații medicale suplimentare, mai precizează ISU Tulcea.

De asemenea, alte două persoane implicate în evenimentul rutier au refuzat transportul la spital. 

Potrivit sursei citate, apelul la 112 a fost făcut de plt. adj. șef Apostol Adrian din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi, ajuns primul la locul accidentului, fiind în trecere, în zonă. Acesta a acordat primul ajutor victimelor până la sosirea echipajelor de intervenție. 

 

video: ISU Tulcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii