Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Dâmbovița. 11 persoane rănite, după un accident rutier între un microbuz și un autoturism. A fost activat Planul Roșu

ro

29 Jun, 2022 21:36 1114 Marime text
foto: IGSU

UPDATE

În urma accidentului rutier, 11 persoane au fost rănite, iar după evaluarea medicală efectuată la fața locului, acestea au fost transportate la trei unități spitalicești din București, potrivit datelor actualizate, furnizate de IGSU. 

Astfel, cinci victime au fost preluate de ambulante SAJ, patru de către ambulanțe SMURD, o persoană a fost preluată de Unitatea de Terapie Intensivă Mobilă și o persoana preluată de elicopterul SMURD.

Toate persoanele sunt conștiente

Știre inițială

Un accident rutier a avut loc miercuri seară, 29 iunie, în comuna Butimanu, DN 1A, județul Dâmbovița, în care au fost implicate un microbuz și un autoturism.

Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru optimizarea misiunilor de răspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție, informează IGSU. 

Au fost identificate 12 persoane rănite, conștiente dintre care una rămasă blocată în microbuz.

La fața locului au fost alocate nouă ambulante SMURD, două autospeciale de stingere cu apă și spumă, două autospeciale de descarcerare, elicopterul SMURD și o autospecială de terapie intensivă mobilă de la ISU București - Ilfov. 

De la SAJ Dâmbovița au fost alocate cinci ambulanțe, mai precizează sursa citată.

foto: IGSU

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii