Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:32 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Alertă în Portul Midia. Un incendiu a izbucnit la bordul unei nave-cargo. Intervin mai multe echipaje de pompieri (GALERIE FOTO)

ro

08 Apr, 2022 14:41 2278 Marime text
Incendiu la o navă din Portul Midia. Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea al Județului Constanța au fost solicitați în această după amiază să intervină în Portul Midia.

Potrivit ISU Dobrogea un incendiu a izbucnit în sala motoare la o nava cargo. 

La fața locului intervine Stația Midia cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD B, Detașamentul Fripis cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, S 39 si descarcerarea și Detașamentul Palas cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, Detașamentul Port cu ATPVM. 

Incendiu la o navă din Portul Midia. Din primele informații este vorba de fum din camera motoare la o navă trasă pentru reparații. Nu este echipaj la bordul navei. 

UPDATE. Oficial de la ISU Dobrogea 

Incendiul a fost lichidat la ora 16:20. Aceasta s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 50mp din sala motoarelor, la cabluri electrice și izolațiile acestora. Cauza probabilă este în curs de stabilire.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii