Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:53 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 3 Tragedie la Cernavodă. Un jandarm s-a împușcat la Centrala Nucleară! (video)

ro

09 Mar, 2021 08:00 11961 Marime text
  • Tragedie la Cernavodă în această dimineața, unde un jandarm s-a împușcat, imagini puteți vedea în secțiunile Galerie foto și Video ale materialului.
UPDATE 3

Bărbatul a fost preluat de elicopter și este transportat la Spitalul Județean Constanța.

UPDATE 2

Pacientul este în comă, a fost intubat de medicul de la elicopter, urmează să fie transportat la spital, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Constanța, Anamaria Stoica.

UPDATE 1

În aceste momente, bărbatului i se aplică protocolul de resuscitare.


Un jandarm s-a împușcat  la Cernavodă, la Centrala Nucleară, la Unitatea speciala 1.

La locul evenimentului se deplasează un elicopter SMURD si SMURD Cernavodă.

Din primele informații, jandarmul în vârstă de aproximativ 43 de ani s-ar fi împușcat în cap.

În aceste momente, bărbatului i se aplică protocolul de resuscitare. 

Colonelul Nicolae Dan, purtător de cuvânt la  Unitatea Speciala de Jandarmi Cernavodă, a precizat pentru cotidianul ZIUA de Constanța: Este vorba despre un colg de-al nostru , care din primele informații se pare că a avut o tentativă de suicid.  A fost ridicat de ambulanță, iar cazul va fi preluat de către Unitatea de Parchet competentă.

Am fost solicitați să intervenim la o persoană rănită. La fața locului sunt alocate un echipaj de prim ajutor, elicopterul SMURD și o mașină de stingere, a transmis   purtătorul de cuvânt al ISU Constanța, Anamaria Stoica.

Oficial de la Jandarmeria Cernavodă

Marți 09 martie, la ora 7:47, un subofițer al Unității Speciale 72 Jandarmi Protecție Instituțională Cernavodă aflat în serviciu a folosit pistolul din dotare provocându-și o rană la nivelul capului.

Imediat, colegii au anunțat producerea evenimentului. Militarul, în vârstă de 43 de ani se afla în serviciu la Centrala Nuclearoelectrică Cernavodă și a fost transportat de urgență la o unitate medicală, în stare gravă, cu un elicopter SMURD.

În momentul de față nu se cunosc cauzele care l-au determinat pe colegul nostru să recurgă la un asemenea gest. A fost declanșată o anchetă de către unitatea de Parchet competentă.

Subofițerul, cu o vechime în serviciu de peste 21 de ani, are la activ trei misiuni internaționale, iar la ultima evaluare psihologică, din luna septembrie a anului 2020 a fost declarat apt.

Vom reveni cu noi informații, în funcție de evoluția evenimentului., a transmis Jandarmeria Cernavodă.
Sursă foto-video: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii