Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:25 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un microbuz și o căruță, implicate într-un accident rutier în județul Neamț

ro

07 Nov, 2022 08:37 1299 Marime text
Accident rutier . Foto cu rol ilustrativ: Arhiva ZIUA de ConstanțaÎn această dimineață   la ora 06:26, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în comuna Costișa, județul Neamț. 

Potrivit ISU Neamț, la locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la Punctul de lucru Roznov (o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD), SAJ Piatra Neamț și SVSU Costișa. 

„În accidentul rutier au fost implicate un microbuz în care se aflau șase persoane și un atelaj hipo în care se aflau două persoane.  Un bărbat din atelajul hipo, în vârstă de 37 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale. Acesta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului,  ulterior fiind preluat de echipajul SAJ și transportat la UPU Piatra Neamț“ - au precizat reprezentanții ISU NEAMȚ. 

Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

„Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Costișa va îndepărta de pe carosabil elementele rezultate în urma accidentului rutier produs pentru ca traficul rutier să se desfășoare în condiții de siguranță“ - au mai precizat reprezentanții ISU Neamț.

Potrivit IPJ Neamț, din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un bărbat în vârstă de 58 ani, din Săvineşti, se deplasa cu o autoutilitara pe DN 15, ar fi intrat în coliziune un atelaj hipo condus de un bărbat, în vârstă de 37 ani, din Mărgineni, ce circula în faţa sa. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului atelajului hipo şi a unei persoane în vârstă de 22 ani, pasager în acelaşi atelaj
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii