Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:13 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un jandarm, fost scrimer, găsit împușcat într-un apartament din Otopeni

ro

03 Oct, 2022 10:55 1269 Marime text
Polițiști în misiune. Foto cu rol ilustrativ: IPJ Bistrița NăsăudAstăzi 3 octombrie a. c., În jurul orei 8:34, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, într-un imobil din localitatea Otopeni, un bărbat este decedat în locuința sa.

Potrivit unui comunicat al IPJ Ilfov, la fața locului s-au deplasat polițiștii orașului Otopeni pentru efectuarea de activități din competență.

„Echipajul medical sosit la fața locului a declarat decesul bărbatului respectiv.

A fost anunțat medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Ilfov pentru efectuarea de activități din competență.

Cazul va fi preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov pentru efectuarea de activități din competență, stabilirea cu exactitatea a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Ilfov. 

Conform Jandarmeriei Române, victima este un bărbat de 41 de ani, ofițer în cadrul Jandarmeriei Capitalei. 

„Cu profund regret, confirmăm vestea tragică a decesului colegului nostru, care a fost găsit fără suflare, în această dimineață, în locuința sa. Ne exprimăm regretul pentru pierderea sa și transmitem condoleanțe familiei îndurerate. Jandarmul era ofițer în cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București și avea 41 de ani. La cea mai recentă evaluare psihologică a fost declarat apt", a transmis Jandarmeria Română.


De asemenea, surse neoficiale au precizat că bărbatul este un fost scrimer. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii