Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:07 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un copil de doi ani rănit! Accident rutier în Constanța

ro

29 Jun, 2022 11:38 1113 Marime text
Pompier Sursa foto ISU Tulcea
  • Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între 2 autoturisme, conduse de un bărbat de 20 de ani și o femeie de 34 de ani.
Marți, 28 iunie a.c., în jurul orei 20:30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe strada Hariclea Darclee, dinspre strada Nicolae Kirculescu către strada Rapsodiei, la intersecția cu strada Constantin Bobescu, transmite Inspectoratul Județean de Poliție Constanța. 

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între 2 autoturisme, conduse de un bărbat de 20 de ani și o femeie de 34 de ani.

Potrivit IPJ Constanța, în urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a minorei de 2 ani pasageră în cel de-al doilea autoturism.

În urma testării cu aparatul drug-test a rezultat o valoare pozitivă pentru methamphetamină, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologie în vederea stabilirii substanțelor din sânge.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii