Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:28 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un cetățean iranian descoperit ascuns într-un camion, în P.T.F. Ostrov

ro

14 Aug, 2020 09:59 1322 Marime text
  • Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Ostrov au descoperit, ascuns într-un camion condus de un cetăţean turc, un cetăţean iranian care intenţiona să intre ilegal în România.
 
În data de 13.08.2020, în jurul orei 20.15, în Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră de intrare în țară, un cetăţean turc în vârstă de 31 de ani, la volanul unui camion cu semiremorcă, care transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, materiale textile.

În urma controlului efectuat în comun de poliţiştii de frontieră români şi bulgari a fost descoperită ascunsă în semiremorcă, peste paleții cu materiale textile, o persoană de sex masculin.

În cadrul verificărilor s-a stabilit faptul că bărbatul este cetăţean iranian, are 33 de ani şi a recurs la această metodă de a încerca să intre ilegal în ţară deoarece intenționa să ajungă în Germania. Totodată, şoferul turc a declarat faptul că nu avea cunoştinţă despre prezenţa bărbatului în mijlocul de transport.

Cetăţeanul descoperit ascuns, şoferul camionului şi mijlocul de transport au fost preluaţi de autorităţile de frontieră bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Totodată, cu privire la şoferul turc s-a luat măsura interzicerii intrării în România pentru o perioadă de 5 ani, conform prevederilor O.U.G. 194 / 2002 privind regimul străinilor în România.
         
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii