Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:45 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea Un bărbat a lovit-o pe fosta iubită cu sticle în cap, la locul de muncă. Au intervenit jandarmii

ro

24 Feb, 2022 13:41 1692 Marime text


Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ) Tulcea informează joi, 24 februarie, că o femeie a fost lovită în zona capului de către fostul iubit, cu mai multe sticle pline cu alcool, în timp ce asta se afla la locul de muncă. 

Astfel, potrivit IJJ Tulcea, miercuri seara, 23 februarie, în jurul orei 22.00, jandarmii, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au fost solicitaţi, prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, să intervină la un local din municipiul Tulcea, reclamându-se faptul că o femeie a fost agresată fizic de un bărbat.
 
Jandarmii s-au deplasat la fața locului, unde au găsit un bărbat ce prezenta urme de sânge la nivelul feței și o rană la mâna stângă, iar într-un colț al localului, au observat o femeie, în vârstă de 19 ani, agitată și speriată,  ce avea hainele ude și acuza dureri foarte mari la nivelul capului.
 
Imediat a fost solicitat un echipaj medical, care a acordat pe loc îngrijiri medicale bărbatului și a transportat femeia la Spitalul Județean de Urgență Tulcea pentru efectuarea unor investigații medicale de specialitate.
 
Agenții de pază, care au solicitat intervenția jandarmilor, au declarat că au intervenit pentru aplanarea conflictului, în urma acționării de către o persoană a butonului de panică din local.

Când au ajuns la fața locului, în local nu se afla nimeni, însă se auzeau strigăte de ajutor din magazia localului, unde au găsit un bărbat care lovea o femeie. Bărbatul, în vârstă de 23 de ani, a fost imobilizat, iar femeia a declarat că cel în cauză este fostul ei iubit de care s-a despărțit în urmă cu două săptămâni.
 
Din spusele acesteia, bărbatul și-a făcut apariția în localul unde ea lucrează, a consumat alcool și a început să o amenințe cu acte de violență, după care a împins-o în magazia localului și a început să o lovească cu mai multe sticle de alcool în cap, se mai arată în document. 
 
Jandarmii i-au întocmit bărbatului actele de sesizare  a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe și au adus la cunoştinţa persoanei vătămate termenul de introducere a plângerii prealabile care trebuie să fie introdusă în termen de 3 luni din ziua în care persoana vătămată a aflat despre săvârşirea faptei. 

foto: GJM Constanța
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii