Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:32 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea Două fete și câinii acestora au fost atacați de un cățel din rasa Mastiff. Stăpânul a fugit de la fața locului

ro

08 Jun, 2022 15:30 1273 Marime text
foto: IJJ Tulcea

Două tinere din Tulcea, aflate la plimbare cu câinii, au fost atacate de un alt câine periculos din rasa Mastiff. În urma evenimentului, o fată și doi căței din rasa Labrador au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea a fost solicitat marți, 7 iunie, în jurul 19.00, de către o tânără, în vârstă de 15 ani, care a reclamat faptul că un câine periculos a atacat doi câini și o altă tânără.
 
Când au ajuns la fața locului, jandarmii au observat mai multe persoane care aveau un conflict verbal și un echipaj de ambulanță care acorda îngrijiri medicale unei tinere în vârstă 16 ani, aflată în stare de șoc și cu hainele ce prezentau mai multe urme de sânge, ulterior aceasta fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Tulcea pentru continuarea investigațiilor medicale de specialitate, mai spun reprezentanții jandarmilor. 
 
În urma verificărilor, au fost identificați doi câini din rasa Labrador care, de asemenea prezentau posibile răni și urme de sânge.
 
Din declarațiilor persoanelor prezente la fața locului și a celor două fete a reieșit faptul că acestea, în timp ce se aflau la plimbare cu cei doi câini, au observat un câine periculos aparținând rasei Mastiff, care s-a năpustit asupra celor doi câini, iar în încercarea de a-i despărți, una dintre fete a fost trântită la pământ, nereușind să-I despartă. Pentru a opri atacul canin, proprietarul câinelui periculos a folosit un extinctor auto, pulverizându-I pudră în gură, după care a fugit cu câinele de la fața locului.
 
Mama fetei care a avut nevoie de îngrijiri medicale, cât și unchiul celeilalte tinere, prezenți la fața locului, au declarat că proprietarul a fugit cu câinele, după care s-a întors și le-a adus diferite amenințări.
 
Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului în cauză actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvâșirii infracțiunii de neluare a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii