Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:10 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânără în stare gravă după ce a căzut de pe un bloc de patru etaje. Victima a alunecat în timp ce amenința că se sinucide

ro

12 May, 2022 10:55 1211 Marime text
Tentativă de suicid. Foto cu rol ilustrativ: ISU GiurgiuO tânără de 22 de ani este în stare gravă după ce a căzut de la etajul patru al unui bloc de locuinţe din Reşiţa.

Incidentul a avut loc în urma unei tentative de sinucidere, a informat, joi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Caraş-Severin, conform Agerpres.ro.

La faţa locului a intervenit un echipaj al pompierilor militari din Reşiţa, cu o autospecială de intervenţie şi salvări de la înălţime, fiind adusă şi o pernă pneumatică.

De asemenea, în zonă au fost direcţionate echipaje de poliţie, inclusiv de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, precum şi un negociator din cadrul IPJ Caraş-Severin.

"Persoana a alunecat de pe streaşina blocului şi a căzut în gol de la etajul patru. Aceasta a căzut pe zona verde şi prezintă semne vitale, dar este inconştientă", a precizat sursa citată.


Un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Caraş-Severin i-a acordat victimei primul ajutor, în vederea transportării la spital.

Poliţiştii efectuează verificări în acest caz, în vederea stabilirii împrejurărilor şi situaţiei care a generat acest incident, a transmis IPJ Caraş-Severin.

sursa: Agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii