Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:23 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şofer la un pas de comă alcoolică şi fără permis de conducere, depistat în trafic la Măcin, judeţul Tulcea

ro

27 Dec, 2022 13:57 1309 Marime text
Poliția în acțiune. Foto cu rol ilustrativ: ZIUA de ConstanţaLa data de 26 decembrie a.c., în jurul orei 19:20, polițiști din cadrul Poliției Orașului Măcin au depistat un bărbat, de 38 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Alexandru Lăpusneanu, din localitate, fără a poseda permis de conducere.
 
Potrivit IPJ Tulcea, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, prezentând o alcoolemie cu o valoare de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 

„În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
 
Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie“ - au mai precizat reprezentanţii IPJ Tulcea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii