Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:39 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se întâmplă în România Un bărbat s-a închis cu butelia în pod, s-a stropit cu benzină şi a ameninţat că se aruncă în aer. Cum au intervenit pompierii

ro

12 Dec, 2022 12:06 1169 Marime text
foto: Pexels În data de 11.12.2022., în jurul orei 17:00, ISU Neamț a fost solicitat de IPJ Neamț pentru a interveni în localitatea Bărcănești din comuna Cândești, ca urmare a unei amenințări primite de la un bărbat cu privire la autoincendierea locuinței. 

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Punctul de lucru Roznov, SAJ Piatra Neamț și SVSU Cândești. 

Potrivit sursei citate, un bărbat de 55 de ani după ce a stropit cu benzină podul locuinței a luat cu el o butelie și s-a baricadat în pod.

Pompierii au creat o cale de acces în podul locuinței pentru a ajunge la persoană. Acesta a fost imobilizat, in cele din urmă, de forțele de intervenție din cadrul IPJ. 

Concomitent cu misiunea de creare a accesului in podul locuinței, pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor, prin crearea unei perdele de apă., mai transmite ISU Neamț. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii