Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:29 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE - Oficial, de la ISU S.O.S. pe mare! Ambarcațiune cu patru persoane, dintre care doi copii, în pericol de scufundare, în Mamaia (galerie foto + video)

ro

29 Aug, 2020 18:06 5824 Marime text
  • Potrivit primelor informații furnizate de ISU Dobrogea, intervenția are loc chiar în aceste momente.


Intervenție de urgență, pe mare, pentru salvatorii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea, în această după-amiază!

Patru persoane sunt în pericol, fiind la bordul unei ambarcațiuni ce riscă să se scufunde, în stațiunea Mamaia, anunță autoritățile.

Potrivit primelor informații furnizate de ISU Dobrogea, intervenția are loc chiar în aceste momente, în zona Hotelului Malibu, din stațiunea constănțeană.

La fața locului s-au deplasat echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență, pentru a acorda asistență persoanelor din ambarcațiune.

UPDATE 18.30:

Potrivit reprezentanților ISU Dobrogea, toate persoanele au fost aduse în siguranță la mal, fără a avea nevoie de îngrijiri medicale.

Anca Chiriță, purtătorul de cuvânt al instituției, a făcut următoarele precizări:

Ambarcațiune cu 4 (doi copii și doi adulți) persoane la bord în pericol de scufundare, Mamaia zona Hotel Maribu. S-au alocat ambarcațiunea TARGA din PSA Portul Tomis, ambulanță smurd B și o ambarcațiune a ARSVOM. 3 persoane (cei doi copii și o femeie) au fost salvate de pe yaht de către salvamari cu skyjet-uri, la bordul acesteia a rămas conducătorul ambarcațiunii. Aceasta este tractata spre Portul Tomis de nava ARSVOM, însoțită de ambarcațiunea inspectoratului. Toate persoanele sunt în siguranță, nu au nevoie de îngrijiri medicale.


Sursa foto: ISU Dobrogea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii