Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:22 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste o tonă de cărbune confiscat în Portul Constanţa

ro

11 Feb, 2014 00:00 1311 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit în Portul Constanţa doi cetăţeni români care transportau, cu un autoturism, 1.020 de kilograme de cărbune fără documente justificative.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanţa au oprit pentru control, în zona de acces a porţii de control numărul 6 din Portul Constanţa, un autoturism marca Dacia, în care se aflau două persoane de sex masculin.

Poliţiştii de frontieră au procedat la controlul autoturismului şi la identificarea bărbaţilor, doi cetăţeni români domiciliaţi în judeţul Constanţa, cu vârste de 47 de ani, respectiv 43 de ani.
Cu ocazia controlului autoturismului au descoperit 1.020 de kilograme de cărbune, pentru care persoanele în cauză nu au putut prezenta documente de provenienţă.
În urma verificărilor s-a stabilit că cei doi bărbaţi au sustras cantitatea de cărbune de la o societate comercială din Portul Constanţa.
Pentru continuarea cercetărilor a fost ridicată întreaga cantitate de cărbune, în valoare de aproximativ 1.300 de lei, care ulterior a fost predată societăţii comerciale prejudiciate.
Poliţiştii de frontieră au întocmit celor două persoane actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de „furt”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii