Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:27 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pericol pe drumurile din județul Constanța! Mai mulți șoferi băuți și fără permis s-au ales cu dosar penal

ro

06 Apr, 2022 19:41 1304 Marime text
Poliția Sursa foto ZIUA de Constanța
 
  • Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiștii constănțeni.
 
La data de 5 aprilie a.c., în jurul orei 18.45, polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova au identificat un bărbat, de 39 de ani, care a condus un moped pe strada Eroilor din localitatea Ciobanu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 5 aprilie a.c., în jurul orei 21.20, polițiști din cadrul Secției 1 Rurală Constanța au identificat un bărbat, de 60 de ani, care a condus un autoturism pe strada Constanței din localitatea Cumpăna, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. Persoana în cauză a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 6 aprilie a.c., în jurul orei 01.15, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au identificat o persoană, de 27 de ani, care a condus un autoturism pe strada Negru Vodă din municipiul Mangalia, în timp ce se afla  sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,17mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată, în urma verificărilor s-a stabilit faptul că persoana în cauză nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, informează IPJ Constanța.
 
În toate cauzele s-au întocmit dosare de cercetare penală.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii