Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:30 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pericol pe drumurile din județul Constanța! Dosare penale pentru șoferi băuți depistați de polițiști

ro

02 May, 2022 14:58 1011 Marime text
Șofer, imagine cu rol ilustrativ, Sursa: Pexels
  • Infracțiuni constatate de polițiștii rutieri constănțeni în acest weekend.
 
La data de 30 aprilie a.c., în jurul orei 15.30, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Cernavodă au identificat un bărbat, de 20 de ani, care a condus o autoutilitară pe strada Piersicului din localitatea Mircea Vodă, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
 
La data de 1 mai a.c., în jurul orei 1.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier a identificat un bărbat, de 34 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,49 mg/l de alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei din sânge.
 
La data de 1 mai, în jurul orei 1.30, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție au identificat un bărbat, de  32 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,88 mg/l de alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 1 mai a.c., în jurul orei 21.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 59 de ani, care a condus un autoturism pe DN 39, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,99 mg/l de alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei din sânge.
 
În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii