Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:46 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții în Constanța. Ce au găsit procurorii DIICOT. Trei tineri au fost reținuți

ro

25 Mar, 2021 10:43 1487 Marime text


Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, au pus în aplicare patru mandate de percheziție domiciliară, în municipiului Constanța, la persoane bănuite de trafic de droguri.

În urma cercetărilor efectuate într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni ilicite cu substanțe susceptibile a produce efecte psihoactive, ieri, 24 martie, polițiștii de combatere a criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Constanța au descins la locuințele a trei bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 31 de ani.

Polițiștii au ridicat, în vederea indisponibilizării, aproximativ 170 de grame de cannabis, 3 cântare de precizie, 2 grindere, 3 telefoane mobile și 3.000 de lei.  

După administrarea probatoriului, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore față de cei trei bărbați, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni ilicite cu substanțe susceptibile a produce efecte psihoactive, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română. 

La percheziții, au participat polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al I.P.J. Constanța.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii