Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:45 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții în casele unor români Sute de kilograme de articole pirotehnice, confiscate de oamenii legii (FOTO)

ro

18 Dec, 2022 13:35 1200 Marime text

Percheziții în județul Olt!

poliţiştii au descoperit 47.723 de obiecte cu conținut pirotehnic, de diferite categorii, ce cântăresc aproximativ 800 de kilograme și valorează aproximativ 22.000 de lei. 

Întreaga cantitate a fost ridicată pentru continuarea cercetărilor, urmând ca, la finalizarea acestora, să fie propusă soluția legală prin unitatea de parchet competentă.


Oficial de la IPJ Olt

În ultimele 48 de ore, polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, sub coordonarea procurorilor de caz, au pus în aplicare patru percheziții domiciliare, în municipiul Caracal, comuna Osica de Sus și comuna Mărunței (2), județul Olt, la domiciliile unor persoane fizice și sediul unei persoane juridice.

Activitățile au fost desfășurate în cadrul planului de acțiune "FOC DE ARTIFICII" și pentru  documentarea activității infracționale a trei persoane, cu vârste cuprinse între 38 și 46 de ani, bănuite de comiterea infracțiunii de operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

Cu ocazia activităților desfășurate, poliţiştii au descoperit 47.723 de obiecte cu conținut pirotehnic, de diferite categorii, ce cântăresc aproximativ 800 de kilograme și valorează aproximativ 22.000 de lei. 

Întreaga cantitate a fost ridicată pentru continuarea cercetărilor, urmând ca, la finalizarea acestora, să fie propusă soluția legală prin unitatea de parchet competentă.

Percheziţiile au fost desfăşurate cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Olt. 

 Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Citește și: Ce trebuie să știm pentru a preveni incidentele în preajma sărbătorilor de iarnă. IJJ Tulcea face recomandări

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii