Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:28 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Paul de România a fost depistat la Paris. Era dat în urmărire din decembrie 2020

ro

27 Jun, 2022 14:45 1446 Marime text
Printul Paul. Foto: Poliția RomânăPaul de România, dat în urmărire în decembrie 2020 după ce a fugit din țară a fost prins la Paris. 

Informația  afost confirmată de către ministrul de Interne, Lucian Bode.

"Ca urmare a activităților de cooperare între Poliția română și cea franceză, Prințul Paul al României a fost depistat și retinut la Paris. În continuare se defășoară acte procedurale în vederea aducerii acestuia în țară", a precizat Lucian Bode.


Reamintim că Paul de România a fugit din țară înainte de a fi condamnat definitiv de instanța supremă la 3 ani și 4 luni de închisoare în dosarul retrocedării ilegale a Fermei regale de la Băneasa. 

Totodată Paul a fost dat în urmărire, o fotografie de-a sa cu principalele date fiind postate pe pagina de internet a Poliției Române la persoane urmărite sub numele de Al României Paul Philippe.

Potrivit sursei menționate pe numele său a fost emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea după ce „la data de 17.12.2020 Curtea de Apel Brasov a emis mandatul de executare a pedepsei inchisorii nr. 42 din 17.12.2020 impotriva numitului AL ROMANIEI PAUL-PHILIPPE, condamnat la 3 ani si 4 luni inchisoare pentru savarsirea infractiunilor de cumparare de influenta si complicitate la infractiunea de abuz in serviciu contra intereselor publice”.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii