Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:45 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru persoane, reținute în urma perchezițiilor din județele Ialomița și Tulcea. Prejudiciul, estimat la aproximativ 100.000 de lei

ro

07 Jun, 2022 17:16 1458 Marime text
Percheziții în județele Ialomița și Tulcea. foto: IPJ Ialomița4 persoane au fost reținute în urma perchezițiilor domiciliare din această dimineață, efectuate de polițiștii din Ialomița și Tulcea, la persoane bănuite de furturi din societăți comerciale. 

Potrivit unui comunicat al IPJ Ialomița, la data de 7 iunie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, cu sprijinul luptătorilor de acțiuni speciale și al polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au pus în executare 10 mandate de percheziții domiciliare, în municipiul Slobozia și orașul Amara din județul Ialomița și orașul Babadag, din județul Tulcea.

„Forțele de ordine au descins la locuințele unor pesoane bănuite de furturi de ovine din incinta unor ferme și stâne, precum și materiale feroase, prejudiciul estimat fiind de aproximativ 100.000 de lei.

De la locațiile vizate au fost ridicate mai multe bunuri, susceptibile a fi provenite din furturi și care au legătură cu dosarul instrumentat.

În urma descinderilor, au fost conduse la sediul poliției, pe bază de mandate de aducere 9 persoane, față de 4 dintre acestea fiind dispusă măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Ialomița.


Cele 4 persoane au fost introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Ialomița, urmând ca în cursul zilei de mâine, 8 iunie a.c., să fie prezentate instanței cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Ialomița.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii