Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:47 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la Poliție Tânăr mort la ieșire din Pecineaga. Motocicleta pe care se afla a intrat într-un cârd de capre

ro

26 Aug, 2020 21:02 8287 Marime text
  • Conform polițiștilor, conducătorul unei motociclete a intrat într-un card de capre.
Un tânăr a decedat în această seară, el fiind implicat într-un accident rutier produs în jurul orei 20.45.

Potrivit primelor date transmise de autorități, accidentul a avut loc la ieșirea din localitatea constănțeană Pecineaga spre Dulcești.

La fața locului s-au deplasat echipajele Poliției Rutiere Constanța.

De asemenea, a fost solicitată intevenția specialiștilor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea.

Intervenția este în curs de desfășurare.

Conform datelor transmise până la acest moment, se pare că tânărul ar fi singura victimă rezultată în urma accidentului.

Potrivit reprezentanților Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, persoana rănită este acum în stop cardio-respirator, iar cadrele medicale aplică procolul de resuscitare.

UPDATE 22.16 

Tânărul care se afla pe motocicletă a decedat. Acesta are în jur de 18 ani. O altă victimă (de 22 de ani) este transportată în stare gravă la spital. 

UPDATE 22.30

Conform polițiștilor, conducătorul unei motociclete a intrat într-un card de capre aflat pe carosabil. In urma accidentului pasagerul care se afla pe motocicletă a decedat iar conducatorul acesteia acuză dureri de spate, însă este conștient și stabil.

UPDATE 22.45

Iată comunicatul oficial al Poliției Județului Constanța cu privire la acest accident

​Astăzi, în jurul orei 20.40, un bărbat de 22 de ani a condus o motocicletă pe DJ 394, dinspre localitatea Dulcești către Pecineaga și, ajungând la km. 5+200 m, a intrat în coliziune cu mai multe capre, nesupravegheate, care se aflau pe partea carosabilă.

În urma accidentului a rezultat decesul la fața locului a pasagerului de pe motocicletă, un tânăr de 17 ani, precum și vătămarea corporală ușoară a conducătorului motocicletei.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că șoferul motocicletei nu posedă permis de conducere corespunzător categoriei de vehicul conduse.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii