Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:29 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

"Moș Nicolae a venit fără nimic!" Protest spontan la Rompetrol- Petromidia! Ce spune un protestatar despre propunerile administrației (VIDEO)

ro

06 Dec, 2022 11:43 3585 Marime text

Un protest spontan a avut loc în această dimineață la  Rompetrol- Petromidia.

Directorul a venit și el în mijlocul protestatarilor.  Sute de oameni care au ieșit din schimbul de noapte s-au adunat pe platoul din fața Administrației. Protestatarii sunt nemulțumiți ca cei din conducere resping negocierea cu sindicatul care a cerut majorarea drepturilor salariale.
 

Citește și: Protest spontan la Rompetrol- Petromidia! Sute de oameni care au ieșit din schimbul de noapte protestează (FOTO+VIDEO)
 

Salariile ar trebui să crească din luna martie cu minimum 1000. Negociem! Este un acord pe care l-am obținut, pe care vi-l propun pentru dezamorsare. Am obținut un acord scris. Ați vrut o garanție scrisă! Continuă negoicierea prin hârtie asumată. La 1 martie decizia să fie aplicată. , a spus la protest Felix Crudu, directorul societății Rompetrol  Rafinare. 


Un protestatar spune că nu acceptă varianta propusă, dar speră la un Crăciun mai bun. 

Moș Nicolae a venit fără nimic! Așteptăm să vedem cu ce vine Crăciunul. Nu acceptăm varianta lor deocamdată. Noi muncim aici! Ne-au murit atâtția colegi degeaba. Ei testează. Noi venim aici la muncă. , a spus unul dintre protestatari. 



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii