Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jumătate de tonă de cărbune, confiscată la Cernavodă

ro

30 Oct, 2013 00:00 1450 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit doi cetăţeni români care transportau, cu o ambarcaţiune cu motor, cantitatea de 500 de kilograme de cărbune fără documente justificative.

Poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Cernavodă au fost sesizaţi de Căpitănia Portului Hârşova cu privire la faptul că, pe Braţul Borcea, persoane necunoscute sustrag cărbune de pe un convoi cu două barje, sub pavilion România, care naviga amonte.
La faţa locului s-au deplasat două patrule din cadrul SPF Cernavodă, una fluvială şi una auto, care au surprins ambarcaţiunea cu motor, la bordul căreia se aflau două persoane de sex masculin.
Escortaţi la malul apei, poliţiştii de frontieră au procedat la controlul ambarcaţiunii şi la identificarea bărbaţilor, doi cetăţeni români domiciliaţi în judeţul Ialomiţa, în vârstă de 32 de ani, respectiv 36 de ani.
Cu această ocazie au descoperit cantitatea de aproximativ 500 de kilograme de cărbune, pentru care persoanele în cauză nu au putut prezenta documente de provenienţă.

Pentru continuarea cercetărilor a fost ridicată întreaga cantitate de cărbune, ambarcaţiunea, precum şi motorul acesteia, bunuri evaluate la aproximativ 3.650 de lei.
Poliţiştii de frontieră au întocmit actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii