Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:42 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Județul Constanța Bărbat căutat de autoritățile din Spania pentru vătămare corporală, găsit la Medgidia

ro

17 Mar, 2022 13:18 1473 Marime text
Căutat în Europa, prins la Constanța. Foto cu rol ilustrativ: unsplash

Miercuri, 16 martie, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au identificat un bărbat, de 44 de ani, pe numele căruia autoritățile judiciare din Spania au emis un mandat european de arestare, anunță joi, 17 martie, Inspectoratul de Poliție Județean Constanța. 

Mandatul de arestare a fost emis pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală.

Bărbatul în cauză a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, fiind prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, cu propunere de arestare în vederea predării autorităților din Spania.

Conform IPJ Constanța, bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. 

UPDATE

Cel în cauză a fost arestat preventiv!

Oficial din instanță

Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa. În baza art.102 alin.5 lit.a din Legea nr.302/2004, dispune arestarea provizorie în vederea predării a persoanei solicitate REGEP LAPTE , pe o durată de pe o durată de 15 zile, începând cu data de 17.03.2022 şi până la data de 31.03.2022, inclusiv. Dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare provizorie. Respinge cererea formulată de persoana solicitată de luare a măsurii preventive a arestului la domiciliu. În baza art. 272 cod procedură penală, onorariul parţial pentru apărătorul din oficiu Dumitraşcu Laurenţiu Iulian, in cuantum de 500 lei se avansează din fondurile M.J. Se comunică potrivit art.102 alin.6 din Legea nr.302/2004. Cu contestaţie în 24 de ore de la comunicare. Fixează termen de judecată la data de 29 martie 2022 ora 09:00 pentru când: - Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa urmează a depune la dosar mandatul european de arestare emis de autorităţile judiciare din Spania pe numele persoanei solicitate REGEP LAPTE, în original, în două exemplare, tradus în limba română; - se va solicita şi copie certificată a hotărârii de condamnare şi informaţii privind durata şederii persoanei solicitate în Spania şi data la care a părăsit teritoriul acestei ţări. - Se va cita persoana solicitată la Centrul de Reţinere şi Arestare preventivă din cadrul I.P.J. Constanţa. Pronunţată astăzi 17 martie 2022 prin punerea la dispoziţia părţilor şi procurorului, prin mijlocirea grefei instanţei.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii