Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Județul Constanța Accident rutier în zona Sibioara! O mașină cu numere de Ucraina a intrat într-un tir! O șoferiță rănită (FOTO+VIDEO)

ro

31 Jan, 2023 13:11 4131 Marime text
   

UPDATE 2

Traficul în zonă a fost reluat. 

UPDATE 1

Victima este o pacientă de 58 de ani, soferiță, care prezintă fracturi ale membrelor inferioare, traumatism toracic și abdominal. 

Aceasta este conștientă și a fost transportată la spital., transmite medicul Diana Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă al judeţului Constanţa. 



În urmă cu câteva momente, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină pe DN22, intersecȚie cu DC86 (Sibioara).

Din primele informații este vorba despre un accident rutier. Este vorba despre o mașină marca Tiguan cu numere de Ucraina care a intrat într-un tir. În zonă, drumul este blocat. 
 
În urma impactului, a rezultat o victimă încarcerată.  

La locul accidentului au fost trimise echipaje medicale de prim ajutor precum și echipaje ale Poliției Rutiere Constanța pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele în care a avut loc evenimentul. Intervenția se află în desfășurare.

Intervine Stația Midia cu 1 ASAS, Detașamentul Fripis cu 1 Descarcerare si SAJ .


Oficial de la Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 22, la kilometrul 277+200 de metri, în dreptul localității Sibioara, județul Constanța, un autoturism înmatriculat în Ucraina a intrat în coliziune cu un TIR.

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a unui cetățean ucrainean. Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind ridicate.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii