Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:46 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU București-Ilfov Locuință cuprinsă de flăcări. Mai multe persoane evacuate, printre care și copii. Un bărbat a murit (video)

ro

13 Jun, 2021 08:29 2221 Marime text
  • Incendiu la o locuință P+1, pe strada Petru Maior, anunță ISU București-Ilfov (ISU BIF).
  • Pentru gestionarea situației de urgență, s-a intervenit cu 12 autospeciale,  2 autoscări, o descarcerare, 2 SMURD , UTIM, Grupul Special de Salvatori.
În data de 13.06.2021, ora 02.55, ISU BIF a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu la o locuință P+1, pe strada Petru Maior. Incendiul se manifesta la nivelul acoperișului, cu flacără deschisă,  pe o suprafață de circa 250 metri pătrați.

Au fost evacuate patru persoane. 

Până la sosirea forțelor de intervenție s-au autoevacuat trei persoane, una de sex feminin și doi copii minori. Aceștia au fost transportați la Spitalul Gr. Alexandrescu de către un echipaj SMURD, a transmis căpitan Ioana Blănaru din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov.

Femeia prezenta arsuri la picior, iar copiii au fost expuși la fum. De asemenea,  a fost transportat la Spitalul Floreasca de un alt echipaj SMURD, un bărbat cu arsuri de gradul 2 în zona latero-cervicala.

La nivelul podului, a fost identificat un bărbat, în vârstă de aproximativ 35 de ani, decedat.

Pentru gestionarea situației de urgență, s-a intervenit cu 12 autospeciale,  2 autoscări, o descarcerare, 2 SMURD , UTIM, Grupul Special de Salvatori.

La ora 05.13 incendiu a fost lichidat.

Sursa foto-video: ISU BIF
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii