Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:37 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inconștiență în trafic în județul Constanța. Mai mulți șoferi beți sau fără permis, depistați la volan

ro

17 Dec, 2022 13:39 1425 Marime text
Polițiști. Foto cu rol ilustrativ: IPJ iașiMai mulți șoferi au fost depistați în trafic de polițiștii IPJ Constanța fie sub influența băuturilor alcoolice, fie fără permis de conducere. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 16 decembrie a.c., în jurul orei 10.45, polițiști din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au identificat un bărbat, de 28 de ani, care a condus un autoturism pe strada Năvodari din comuna Lumina, având autorizația de circulație provizorie cu valabilitatea expirată.
 
La data de 16 decembrie a.c., în jurul orei 12.50, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 67 de ani, care a condus un autoturism pe strada Năzălaru din localitatea Zorile, având anulat dreptul de a conduce vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
La data de 16 decembrie a.c., în jurul orei 13.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 24 de ani, care a condus un autoturism pe strada Năzălaru din localitatea Zorile, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs.
 
La data de 17 decembrie a.c., în jurul orei 00.30, polițiști din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au identificat un bărbat, de 53 de ani, care a condus un autoturism pe strada Năvodari din comuna Lumina, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii