Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:52 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu cu final tragic într-o localitate din România

ro

04 Dec, 2022 12:24 1303 Marime text
foto: Pexels
Un incendiu a adus cu el o tragedie în județul Olt. 

La data de 4 decembrie a.c., în jurul orei 08:10, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, la o locuință din comuna Ianca, ar fi izbucnit un incendiu.

Potrivit IPJ Olt, fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Corabia și mai multe echipaje de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Incendiul a fost lichidat de pompieri, iar în urma evenimentului a rezultat decesul a două persoane, respectiv un bărbat, în vârstă de 72 de ani și o femeie, în vârstă de 69 de ani, ambii din comuna Ianca.

Trupurile celor două persoane au fost transportate la Spitalul Orășenesc Corabia în vederea efectuării autopsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului., transmite sursa citată. 

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii