Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:53 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În dezbatere publică Proiect privind exproprierea imobilelor situate pe amplasamentul lucrării A2 tronsonul 6 Cernavodă-Constanţa

ro

27 Mar, 2021 00:56 2282 Marime text
  • La data de 25 martie a fost postat spre dezbatere publică pe pagina oficială de internet a Ministerului Transporturilor și Infrastructurii Proiectul de Hotărâre a Guvernului privind rectificarea anexei nr. 2 la Hotărârea Guvernului nr. 415/2010 privind declanşarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată situate pe amplasamentul lucrării de utilitate publică „Autostrada Bucureşti-Constanţa, tronsonul 6, Cernavodă-Constanţa”
 
Cei interesați pot transmite propuneri sau observaţii până la data de 5 aprilie anul acesta.
 
În cauză este vorba despre trei proprietari/deținători de terenuri care dețin imobilele situate pe coridorul de expropriere al lucrării de urtilitate publică pe tronsonul Cernavodă-Medgidia precum și de sumele aferente despagubirilor.
 
Conform prezentării prin prezentul proiect de act normativ se urmărește rectificarea pozițiilor de la nr. crt. 23, 24 și 25 aferente Unității Administrativ Teritoriale Cernavodă din anexa nr. 2 la Hotărârea Guvernului nr. 415/2010, cu modificările și completările ulterioare, în sensul actualizării numelui și prenumelui conform documentele doveditoare referitoare la existenţa drepturilor reale asupra bunului imobil expropriat.
 

Sursa foto: Arhivă ZIUA de Constanta
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii