Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:46 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la fața locului UPDATE. Accident rutier pe DN 22, spre Sibioara. Intervine elicopterul SMURD. Implicate un tir și un autoturism. Șoferul și soția lui, răniți (FOTO+VIDEO)

ro

16 Mar, 2023 11:44 11965 Marime text

UPDATE 3

În jurul orei 12.30, elicopterul SMURD a plecat de la intervenție. 

UPDATE 2

Facem precizarea că drumnul este blocat complet. În evenimentul rutier este implicată o mașina marca Renault Megane cu  umere de Galați. 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, pe DN 22 Lumina – Palazu Mic, în zona localității Sibioara, județul Constanța, o autoutilitară și un autoturism au fost implicate într-un accident, din care a rezultat rănirea a două persoane.

Victimele care sunt asistate medical la locul incidentului. Circulația este oprită în ambele sensuri până după ora 13.00.


UPDATE 1

Au fost găsite două victime, conștiente, cu multiple traume, care au fost transportate la spitalul județean pentru supraveghere și investigații suplimentare. , transmite medicul Diana Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă al judeţului Constanţa. 

Este vorba despre soțul care se afla la volan și soția sa.


Un accident rutier s-a produs azi, 16 martie, pe DN 22, spre Sibioara. Autoturismul nu a adaptat viteza, a derapat și a intrat în TIR, pe contrasens. 

La fața locului se află Saj C2,Saj C2, elicopter, informează SAJ Constanța. 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii