Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:54 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Femeie decedată într-un grav accident rutier în județul Iași. Alte două persoane au ajuns la spital (GALERIE FOTO)

ro

24 May, 2022 08:27 1220 Marime text
Accident rutier Iași. Foto: ISU IașiUn grav accident rutier a avut loc în această dimineață în județul Iași.

Potrivit ISU Iași, un autoturism a intrat într-un copac. 

Trei persoane au fost rănite, una idntre victime fiind încarcerată. 

Evenimentul rutier a avut loc în comuna Cotnari, pe DC144.

La fața locului a intervenit Secția de Pompieri Targu Frumos cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj de Descarcerare, 1 EPA și două ambulanțe SAJ.

„Dintre cele 3 victime, adult 71 ani, sofer transportat la spital, femeie, adultă, 67 de ani transportată la spital și o altă femeie de 53 de ani, decedată la locul evenimentului rutier, având leziuni incompatibile cu viața“ - au precizat reprezentanții ISU Iași. .


Echipajele poliției rutiere sosite la locul evenimentului rutier au demarat cercetările pentru a stabili care sunt împrejurările în car a avut loic accidentul rutier. 

UPDATE: Oficial de la IPJ Iași

Astăzi, 24 mai ac, în jurul orei 06.30, polițiștii Poliției Orașului Hîrlău au fost sesizați despre un accident rutier soldat cu victime omenești ce a avut loc pe DC 144, în afara localității Cotnari.

Din cercetările efectuate la fața locului, a rezultat faptul că un bărbat în timp ce ar fi condus un auto pe drumul public, ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi intrat în coliziune cu un copac.

În urma accidentului a rezultat decesul unei pasagere din auto, precum și rănirea unei alte pasagere și a șoferului.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii