Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:13 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fată de 15 ani violată în toaleta unui mall din Galați. Un adolescent de 17 ani, reținut

ro

07 Dec, 2022 10:11 1705 Marime text
Polițiști în acțiune. Foto:ZIUA de ConstanțaÎn cursul zilei de 6 decembrie 2022, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale și Poliției Municipiului Galați, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Galați și a Inspectoratului de Jandarmi Județean Galați, au efectuat un număr de 6 percheziții domiciliare, atât la adresa de domiciliu a prezumtivului autor al comiterii infracțiunii de viol din data de 30 noiembrie 2022, precum și în alte locații în care se bănuia ca cel în cauză este ținut ascuns de rude. În urma acestor percheziții, cel căutat nu a fost depistat.

Potrivit unui comunicat al IPJ Galați ulterior, în cursul aceleași zile, la Judecătoria Galați, la termenul fixat în cadrul acestei cauze penale, s-a prezentat și adolescentul de 17 ani, însoțit de un apărător ales.

„În urma audierilor efectuate în camera de consiliu și a studierii întregului material probatoriu depus la dosar, judecătorul de drepturi și libertăți a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați și a dispus arestarea preventivă a tânărului de 17 ani, pentru o perioadă de 30 de zile.

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale au procedat la arestarea acestuia, l-au condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Galați“ - au precizat reprezentanții IPJ Galați.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii