Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:30 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Detalii despre femeia înjunghiată în sala de judecată la Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

23 Jun, 2022 14:07 6373 Marime text
Ioana Roxana Oltean, purtător de cuvânt al Judecătoriei Constanța.
  • O femeie  a fost înjunghiată joi în sala 1 a Judecătoriei Constanța.


Conducerea Judecătoriei Constanța va da o declarație de presă cu privire la cele întâmplate astăzi.


Este vorba despre o femeie, de 33 de ani, care a fost tăiată, în zona feței, de către fostul concubin, de 44 de ani, informează IPJ.

La fața locului au venit ofițerii de la operațiuni speciale.

Femeia a fost tăiată pe obrazul drept și ureche și a fost transportată la Spitalul Județean pentru îngrijiri medicale, fiind conștientă și cooperantă.

Un ordin de protecție fusese emis la data de  9.06.2022. Autorul se află în custodia polițiștilor, urmând a fi condus la audieri. 

La acest moment, cercetările sunt în desfășurare.


Astăzi, în sala de judecată 1 a Judecătoriei Constanța, în jurul orei 12.00, a avut loc un incident soldat cu vătămarea părții reclamante de către partea pârâtă, într-un dosar având ca obiect exercitare autoritate părintească.



În ședința publică de judecată, în timp ce se dezbătea o altă cauză civilă din același interval orar, reclamanta se afla în banca a doua, în spatele doamnei avocet, care o asista. Pârâtul s-a așezat pe banca din spatele reclșamantei, și în mod neprevăzut, i-a provocat o leziune în zona obrazului cu un obiect ascuțit.
 
Ședința a fost suspendată, iar jandarmii au intervenit pentru a imobiliza agresorul A fost apelat numărul de urgență 112, iar agresorul a fost preluat de autoritățile ocmpetente. L a acel moment se aflau în sală aproxiamtiv 10 persoane. Nicio altă persoană nu a fost vătămată sau implicate în acest incident. Cercetările vor fi continuate de autoritățile competente.-Ioana Roxana Oltean, purtător de cuvânt al Judecătoriei Constanța.
 










 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii