Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:31 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum se circulă pe drumurile naționale și autostrăzi. Infotrafic despre lucrările de pe A2. Recomandările poliției

ro

26 Mar, 2021 07:08 1234 Marime text
  • Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau a condiţiilor meteorologice.
 
Pe principalele artere rutiere, respectiv autostrada A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, DN1 București-Brașov și DN7 București-Sibiu, se circulă în condițiile unui carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori de trafic normale.

 
În ceea ce privește fluența traficului, se circulă în condiții de aglomerație pe Centura Capitalei, în zona localităților Mogoșoaia, Domnești și Popești Leordeni, dar și pe sensul de intrare în București al DN4 (Popești-Leordeni) și DN 1A (Mogoșoaia).
 
Până la data de 29 martie 2021, pe autostrada A6 Balint - Lugoj,  județul Timiș, la km. 1+500, pe sensul de mers Lugoj  către A1, sunt restricționate banda nr. 1 și banda de urgență, din cauza unor lucrări la partea carosabilă.

Până la finalul lunii mai, pe autostrada A2 București – Constanța, pe tronsoanele kilometrice 11-17 și 27-33, se circulă deviat de pe sensul către București (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1), traficul desfăşurându-se pe câte o bandă pentru fiecare direcție. Măsura este impusă în vederea efectuării de lucrări de reabilitare a părții carosabile.


De asemenea, a fost închis și nodul rutier de acces în localitățile Cernica şi Bălăceanca, județul Ilfov, fiind restricționată circulația pe breteaua de intrare/ieșire din autostradă și DNCB, pe sensul Constanța – București.
 
Tot pe autostrada A2, între kilometrii 155 și 161 (Podul Cernavodă), din cauza lucrărilor de reparații, până la finalul lunii mai, circulația este restricționată pe calea 2 (sensul către București), traficul fiind deviat pe calea 1, unde se circulă pe câte o bandă, în ambele sensuri.

 
Poliția Rutieră recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență la volan, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcției de deplasare și să crească distanța de siguranță între vehicule.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii