Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:34 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Țevi furate din zona în care se execută lucrări de înlocuire a conductelor de transport energie termică

ro

21 Nov, 2022 13:27 2559 Marime text
Suspecți de furt. Foto: Primăria Constanța. Săptămâna trecută, polițistii locali au surprins pe strada I L Caragiale, în aproprierea unui centru de colectare a fierului vechi, două persoane care transportau într-un cărucior mai multe țevi metalice de diferite dimensiuni.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Constanța, întrebati de oamenii legii despre proveniența acestora, cei doi au spus că țevile metalice au fost luate din zona în care se execută lucrări de înlocuire a conductelor de transport energie termică situată la intersecția Bdul I.Brătianu/ Bdul 1 Decembrie.

„În cauză au fost întocmite actele procedurale pentru predarea acestora către lucrătorii Secției 3 Poliție în vederea continuării cercetărilor și dispunerea măsurilor legale în consecință.

Facem un apel către cetățeni să semnaleze în continuare orice fapte ansociale ce țin de domeniul menținerii ordinii și liniștii publice la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro<mailto:politia.locala@primaria-constanta.ro>.
Numai împreună putem crea un climat public civilizat în municipiul Constanța!“ - au mai precizat reprezentanții Priumăriei Constanța. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii