Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:10 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Substanță de culoare albă, găsită de jandarmi asupra mai multor tineri, printre care și minori

ro

22 Feb, 2022 19:43 1917 Marime text


​Luni seară, 21 februarie, în jurul orei 21.40, jandarmii constănțeni au descoperit, în mașina unor tineri, un plic ce conținea o substanță de culoare albă.

Cei trei, doi bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 16 și 24 ani, au atras atenția autorităților după ce șoferul a staționat autoturismul într-o zonă izolată, din apropierea Triajului C.F.R, Valu lui Traian, anunță marți, 22 februarie, reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Constanța

Militarii au procedat la legitimarea celor trei persoane aflate în autoturism, iar în timpul dialogului, jandarmii au observat că aceștia păreau derutaţi. 

În urma verificărilor, au fost găsite, asupra unuia dintre tineri, un şpaclu şi un plic autosigilant de plastic, ce conţinea o substanţă de culoare albă, acesta recunoscând faptul că a achiziţionat substanţa pentru consumul propriu, dar și împreună cu prietenii aflaţi la fața locului. 

Jandarmii au întocmit documentele de sesizare conform prevederilor procedurale, fiind înaintate împreună cu probele găsite asupra persoanelor în cauză, autorităţilor competente pentru efectuarea cercetărilor, mai precizează IJJ Constanța. 

Sursa foto: Facebook/ Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii