Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:10 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Șapte containere cu lemne, în valoare de 100.000 de euro, au fost indisponibilizate (GALERIE FOTO)

ro

22 Mar, 2022 17:49 1456 Marime text
Lemne Sursa foto IPJ Constanța
  • Polițiștii au identificat aproximativ 182  metri cubi de stejar (lemn rotund parțial decojit) în 7 containere maritime, deși în documente figura o cantitate de cherestea. 

Polițiștii de la transporturi maritime au continuat activitățile într-un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de folosirea de acte nereale, potrivit Legii 86/2006, ca urmare a confiscării de lemn prelucrat, semifabricat, din  5 containere ale unei societăți exportatoare. 

Astfel, în cursul zilei de ieri, 21 martie a.c., - declarată Ziua internaţională a pădurilor - polițiști din cadrul Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime, împreună cu specialişti ai Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud Agigea și cei ai Gărzii Forestiere Constanța, au identificat aproximativ 182  metri cubi de stejar (lemn rotund parțial decojit) în 7 containere maritime, deși în documente figura o cantitate de cherestea. 

Sursa foto IPJ Constanța



În cauză se efectueză cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de folosirea de acte nereale, constând în folosirea la autoritatea vamală a documentelor vamale, de transport sau comerciale care se referă la alte mărfuri sau bunuri ori la alte cantităţi de mărfuri sau bunuri,  potrivit Legii 86/2006.

Mărfurile, în valoare de aproximativ 100.000 de euro,  au fost indisponibilizate, în vederea confiscării.


Sursa foto IPJ Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii