Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Peste 100 kg de nisetru descoperite într-un autoturism oprit în trafic de polițiști

ro

05 Mar, 2023 14:49 1336 Marime text
Foto cu rol ilustrativ: IPJ IasiLa data de 4 spre 5 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari și al Secției 5 Poliție Rurală Cogealac au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii încălcării normelor de conviețuire socială și a combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Potrivit unui comunicat al IPJ Constanța, în urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 13 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 13.000 de lei.

Totodată, au fost reținute în vederea suspendării 2 permise de conducere și a fost retras un certificat de înmatriculare.

De asemenea, au fost constatate 3 infracțiuni, dintre care 2 la regimul circulației rutiere și una la O.U.G. 23/2008.

„Astfel, la data de 4 martie a.c., în jurul orei 20.00, polițiștii au identificat un bărbat, de 43 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Lăstunului din comuna Corbu, în interiorul vehiculului fiind depistate peste 100 de kilograme de pește specia nisetru, fără documente de proveniență.
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, iar întreaga cantitate de pește a fost ridicată în vederea confiscării.
La acțiune au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii