Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:35 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz șocant în Neamț! Fetiță de 4 ani sechestrată de tatăl ei în subsolul locuinței. Au intervenit polițiștii

ro

27 Mar, 2023 09:03 1002 Marime text
Poliția. foto: IPJ Bistrița NăsăudPoliţiştii Serviciului de Acţiuni Speciale au recuperat o fetiţă în vârstă de 4 ani şi 9 luni de la tatăl său care refuza să o înapoieze mamei, de care era divorţat.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ sesizarea la 112 a fost făcută de mama fetiţei care a spus că fostul soţ, în vârstă de 64 ani, nu vrea să înapoieze minora, conform programului de vizită stabilit de Judecătoria Piatra-Neamţ.

"Poliţiştii s-au deplasat la imobilul bărbatului, din localitatea Săvineşti, context în care acesta ar fi adresat ameninţări de natură a produce o stare de temere, cu privire la securitatea minorei. La faţa locului au fost direcţionate echipe de intervenţie formate din poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Săvineşti, Poliţia municipiului Piatra-Neamţ, luptători şi negociator din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Neamţ. În imobilul în cauză se afla bărbatul de 64 de ani, care, împreună cu un alt bărbat, în vârstă de 90 ani, adresau ameninţări folosindu-se de un topor", au precizat reprezentanții IPJ Neamţ. 


În urma intervenţiei în forţă a poliţiştilor, minora a fost identificată în subsolul imobilului, împreună cu concubina tatălui său, în vârstă de 32 ani. Fetiţa a fost recuperată de poliţişti şi se află în afara oricărui pericol.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru nerespectarea măsurilor privind încredinţarea minorului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii