Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:34 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bloc de locuințe construit ilegal! Proprietarii, suspectați că ar fi falsificat mai multe înscrisuri pentru a putea vinde apartamentele

ro

21 Mar, 2023 09:47 1478 Marime text
În această dimineață, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Prahova - Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, în baza delegării procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, pun în executare 7 mandate de percheziție domiciliară, în județul Prahova și în municipiul București, la persoane bănuite de infracțiuni din sfera criminalității economice.

Potrivit unui comunicat al Poliției Române, 5 persoane vor fi conduse la sediul unității de poliție, pentru audieri.

„În fapt, reprezentanții unui operator economic, în perioada 2018 - 2022, ar fi construit un bloc de locuințe în municipiul Ploiești, fără a respecta prevederile autorizațiilor de construire și ar fi falsificat mai multe înscrisuri, pe care le-ar fi utilizat, atât în fața autorităților publice locale, pentru înscrierea dreptului de proprietate asupra imobilului, cât și la notarul public, pentru vânzărea apartamentelor.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de abuz în serviciu, fals în declarații, uz de fals și fals intelectual.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție“ - au mai precizat reprezentanții Poliției Române.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii