Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:14 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat suspectat de spargerea mai multor mașini, reținut la Constanța. Cum acționa suspectul

ro

15 Dec, 2022 16:02 1223 Marime text
Polițiști în acțiune. Foto:DGPMBUn bărbat de 37 de ani a fost reținut la Constanța, fiind suspectat de comiterea mai multe furturi din autoturisme.  

Potrivit IPJ Constanța, urmare a cercetărilor în 8 dosare penale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Biroul Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 37 de ani, bănuit de comiterea faptelor. 

„Astfel, în perioada 1 noiembrie - 10 decembrie a.c., cel în cauză ar fi pătruns, prin spargerea unui geam, în interiorul a 8 autovehicule, parcate în diverse zone ale municipiului Constanța, de unde ar fi sustras bunuri (telefoane mobile, cosmetice, sume de bani, documente personale). 

La data de 13 decembrie a.c., polițiștii de investigații criminale, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, la locuința bărbatului, fiind descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe telefoane mobile, ceasuri, articole vestimentare și alte bunuri cu valoare probatorie. 

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. 

În cursul zilei de ieri, acesta a fost prezentat instanței de judecată în vederea arestării preventive, propunere care a fost admisă. 

Cel în cauză a fost arestat preventiv pentru 30 de zile“ - au precizat reprezentanții IPJ Constanța. 


Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, precum și al Unității Teritoriale de Analiză a Informației Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii