Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:37 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat din Hârșova, reținut înainte de Crăciun pentru că nu a respectat ordinul de restricție emis pe numele său

ro

23 Dec, 2022 11:43 3191 Marime text
Polițiști în misiune. Foto cu rol ilustrativ: IPJ Bistrița NăsăudUn bărbat de 51 din localitatea Hârșova, județul Constanța a ajuns după gratii după ce a încălcat ordinului de protecție provizoriu emis de polițiști. 
 
Potrivit IPJ Constanța, la data de 22 decembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat, de 51 de ani, a încălcat ordinul de protecție emis împotriva sa la aceeași dată.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că, după emiterea ordinului de protecție provizoriu împotriva sa, deși cunoscând restricțiile pe care le are față de mama sa, de 87 de ani, inclusiv păstrarea unei distanțe de siguranță față de aceasta, bărbatul a ales să se întoarcă la domiciliul comun.

„Acesta a fost condus la sediu pentru audieri, iar în urma administrării probatoriului în cauză, a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.
Astăzi, cel în cauză urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârșova, cu propuneri corespunzătoare“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii