Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:39 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Babadag, județul Tulcea Conflict între doi colegi de școală. Un copil l-a înțepat pe colegul său cu un obiect ascuțit. A fost transportat la spital

ro

18 Mar, 2021 12:07 1333 Marime text
  • Din primele verificări, a reieșit faptul că, în urma unui conflict spontan, minorul de 13 ani din Babadag, l-ar fi înțepat cu un obiect ascuțit pe colegul său de 12 ani, în zona abdomenului și a femurului stâng, ultetior acesta fiind transportat la Spitalul Județean Tulcea pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.
La data de 17 martie a.c., polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la faptul că, la intersecția străzilor Cabanei cu Plevnei din Orașul Babadag, are loc o altercație între 2 minori de 12 și 13 ani, colegi la aceeași școală.

Din primele verificări, a reieșit faptul că, în urma unui conflict spontan, minorul de 13 ani din Babadag, l-ar fi înțepat cu un obiect ascuțit pe colegul său de 12 ani, în zona abdomenului și a femurului stâng, ultetior acesta fiind transportat la Spitalul Județean Tulcea pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,Loviri sau alte violențe".

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor producerii incidentului.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii