Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:40 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Altercație în stațiunea Costinești, azi-noapte. Doi bărbați, înjunghiați

ro

28 Jun, 2021 15:36 2057 Marime text
  • Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că în altercație ar fi fost implicate mai multe persoane, iar victima ar fi fost lovită cu un obiect tăietor-înțepător. 
  • Totodată, polițiștii au identificat un alt bărbat, care prezenta răni în zona abdominală, ambele victime fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale. 
În această dimineață, în jurul orei 01.30, polițiștii stațiunii Costinești au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost agresat fizic, în urma unei altercații, pe faleza Soarelui din stațiune. 

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că în altercație ar fi fost implicate mai multe persoane, iar victima ar fi fost lovită cu un obiect tăietor-înțepător. 

Totodată, polițiștii au identificat un alt bărbat, care prezenta răni în zona abdominală, ambele victime fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale. 

Polițiștii de investigații criminale efectuează cercetări, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor care au condus la acest eveniment. 

Precizăm faptul că, la acest moment, persoanele bănuite de comiterea faptelor se află la sediul poliției pentru audieri, urmând a se dispune măsurile legale prin unitatea de parchet competentă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii